Specialist in afdroogdesign

  • Luxe eigentijds design
  • gebreide producten
  • winnaar design prijs
WINKELMAND
geen items

Website navigatie

Knit-tet

Sinds 2005
Sinds 2005 is Knit-tet niet meer weg te denken uit de wereld van kwalitatief goede bad, keuken en sauna textiel producten.

Ambachtelijke productie
Knit-tet wordt gebreid in een van de laatste breifabrieken in Nederland: Huisman Tricot. Bij Huisman Tricot werkt een team van zeer gemotiveerde mensen, welke trots zijn een nog echt 100% "made in Holland" product te produceren.

Duurzaam en echt
Alle producten van Knit-tet hebben een ding gemeen, ze zijn enorm duurzaam. Doordat er gewerkt wordt met bijzonder garen en kwalitatieve ingrediƫnten zijn alle Knit-tet producten: slijtvast en kleurecht. Daarnaast zijn de producten voorgewassen en zijn daarom 100% krimpvrij.

Design, uitstraling
Naast het duurzame karakter van de Knit-tet producten is Knit-tet bij uitstek een product dat je graag wilt hebben. Dat past bij stijl en dat past in een mooi interieur.

Badkamer, keuken, interieur en sauna
Daar waar Knit-tet ooit begonnen is met alleen badtextiel te maken, heeft ze nu een compleet assortiment van producten voor uw badkamer, keuken, interieur of sauna. Van handdoek tot keukenschort van kussens tot gastendoekje.

Samenstelling
Het gebruikte garen, een menging van absorberend katoen en kleurvast acryl, is in de vezel geverfd. Dat wil zeggen dat losse vezel eerst is geverfd en pas daarna gesponnen. Deze methode garandeert een zeer hoge kleur- en lichtechtheid.

Wasvoorschriften
De producten van Knit-tet kunnen probleemloos gewassen worden op 60 graden, bij voorkeur zonder wasverzachter voor een beter (af)droogresultaat. Donkere en lichte kleuren mogen gerust bij elkaar in de was, ook na vele wasbeurten blijven de kleuren behouden. Bovendien zijn al onze producten voorgewassen en dus nagenoeg krimpvrij.